ברוכים הבאים, אורח

המחשב נייד שלי עושה בעיות
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: המחשב נייד שלי עושה בעיות

המחשב נייד שלי עושה בעיות לפני 12 שנים #131

• התייעצות כללית
לא עמדתי בפיתוי וקניתי לפני כשנה מחשב נייד במבצע קטן יחסית עם ביצועים לא משהו. האמת שהוא לא ממש זז והכל נראה כאילו בהילוך איטי. עכשיו קיבלתי החלטה לשדרג אותו וללכת על מחשב רציני יותר (אין לי בעיה שיהיה קצת כבד יותר). העניין הוא שאני לא ממש מבין על מה לשים דגש בקנייה כדי אכן לוודא ששוב לא אתקל במצב של מחשב עם ביצועים נמוכים. המחשב שחשבתי לקנות הוא מתוך הקטלוג . האם תוכל לכוון אותי, מתוך ניסיון שלך לגבי מה לשים לב מבחינת הנתונים של המחשב לפני שאני קונה או אם אתה מכיר מלכתחילה דגם מומלץ שלא עושה הרבה בעיות?י
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים ע"י admin.

תשובה: המחשב נייד שלי עושה בעיות לפני 12 שנים #132

• דויד
מה התקציב למחשב נייד
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.08 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242