ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מחשב נייד מתחמם ומכבה

מחשב נייד מתחמם ומכבה לפני 11 שנים, 1 חודש #1419

• tomsbht
שלום רב אני מחפש מעבדת מחשבים בתל אביב כדי לבדוק את המחשב הנייד שלי מדגם DELL שהוא נורא מתחמם ונכבה.
צריך לתת לו לנוח שעתיים שלוש כדי להמשיך לעבוד בו עד שהוא נכבה שוב וזה מפריע לי בעבודה.
אשמח לבדיקה של טכנאי מחשבים והצעת מחיר לתיקון
נערך לאחרונה: לפני 11 שנים, 1 חודש ע"י admin.

תשובה: מחשב נייד מתחמם ומכבה לפני 11 שנים, 1 חודש #1420

• admin
  • מנותקים
  • Administrator
אכן הגעת לטכנאי מחשבים בעיר תל אביב. מחשב נייד מתחמם זו תקלה מאוד שכיחה שמגיעה לכל מחשב נייד כל 18-24 חודשים ומצריכה טיפול טכנאי מחשבים מקצועי.
על מנת לפתוח מחשב נייד צריך ממש פירוק לגורמים , נקיון, חידוש משחת קירור למעבד ולכרטיס מסך, והרכבת המחשב מחדש.
כבונוס, אם המחשב כבר פתוח אז עושים בדיקה כללית על הדרך ללא עלות נוספת ללקוח לכן פירוק והרכבה למחשב נייד נחוץ ממש כמו טיפול וניקוי שיניים לאדם.
המאוור חבוי בתוך המחשב הנייד וכדי להגיע אליו צריך טכנאי לא לנסות בבית לבד הפעולה עולה 250 שקלים בלבד.
ניקוי אבק מן הסתם נעשה וגם פירוק המאוורר היחיד ושימון שלו.
לאחר עבודת הנקיון ולאחר הרכבת המחשב מפעילים אותו ומכניסים אותו למעקב עם תוכנה מיוחדת לבדיקת טמפרטורות, הטמפרטורות הנורמליות הן 35-55 מעלות צלזיוס למעבד , לכרטיס המסך, לדיסק קשיח ולכל חלל המחשב.
נותנים למחשב לעבוד קשה עם חיבור אינטרנט אלחוטי וגלישה לצפייה בוידאו ועוקבים אחרי הטמפרטורות ומוודאים שהתקלה לא תחזור.
דמיין לעצמך, כל כך המון פעולות תמורת 250 שקלים בלבד ככה שזה זול ומתאים לכל כיס
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.10 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242