ברוכים הבאים, אורח

התקנת תוכנות חינמיות במחשב
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: התקנת תוכנות חינמיות במחשב

התקנת תוכנות חינמיות במחשב לפני 4 שנים, 2 חודשים #2121

• Jerryadomo
יש לי מחשב נייד חדש שאני רוצה להתקין שם כל מיני תוכנות חינמיות כמו אנטי וירוס גוגל כרום אופיס תוכנות וידאו תוכנות סאונד לשמיעה מוזיקה על עריכת פלייליסטים אני רוצה להתקין את כל התוכנות החינמיות גם תוכנות לא חינמיות יש לי רישיון לאופיס ווינדוס 10 הכל חוקי ברישיון הכל כבר מוכן מחפש גם שעת הדרכה בשימוש במחשב איך להשתמש בו כמו שצריך איך לשמור עליו על החיים שלו איך שיהיה לו חיים יותר ארוכים למחשב פחות בלאי טיפולים מידי כמה זמן ניקוי אבק ניקוי תוכנות ניקוי וירוסים אני רוצה אחזקה מלאה מחשב שבזמן עבודה לא יתפוס אותי עם תקלות חפש טכנאי שמגיע עד הבית או מעבדת מחשבים בתל אביב לצורך תחזוקת מחשב עכשיו הוא חדש אבל עוד חצי שנה נצטרך
נערך לאחרונה: לפני 4 שנים ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.07 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242