ברוכים הבאים, אורח

מחפש לקנות מחשב נייד חדש
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מחפש לקנות מחשב נייד חדש

מחפש לקנות מחשב נייד חדש לפני 4 שנים, 3 חודשים #2122

• Jerryadomo
יש לי מחשב נייד מאוד ישן לא עובד בכלל יש מסכים כחולים מערכת הפעלה ווינדוס 7 לא עולה הציעו לי להחליף הארדיסק אבל אני מעדיף לקנות מחשב נייד חדש שיהיה 15 אינץ מסך שיהיה 3 שנים אחריות ומעבדה i7 עם כונן אס אס די 1 טרה מחפש העברת מידע מהמחשב הישן שלא נדלק בתוך המחשב החדש שאני אקנה גם את כל התוכנות כמו פוטושופ ועריכת וידאו מחפש להעביר את כל הנתונים בצורה הכי מדויקת שיש אבל לא windows 7 שיהיה windows 10 יחד עם תוכנת אופיס 2016 הכל באנגלית מחפש ייעוץ לקניית מחשב נייד חדש אני מתעסק באחד וידאו גם עובד עם תוכנות כבדות כמו אוטוקאד פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין מחפש הכל ברישיון חוקי של הדובי מחפש רק את ההתקנה והעברת כל מסד הנתונים ממחשב ישן לתוך חדש עם המחשב או פה
נערך לאחרונה: לפני 4 שנים, 1 חודש ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.08 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242