ברוכים הבאים, אורח

גיבוי מסמכים על דיסק קשיח חיצוני
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: גיבוי מסמכים על דיסק קשיח חיצוני

גיבוי מסמכים על דיסק קשיח חיצוני לפני 4 שנים, 3 חודשים #2127

• Jerryadomo
יש לי כל מיני מסמכים חשובים שנמצאים במחשב והכל בסדר אבל אני רוצה גם לגבות הכל שאם יהיה משהו במחשב התקלקל שזה יהיה לי מגובה יש לי את הכל מגובה כבר בענן של גוגל אבל אני רוצה גם כונן קשיח חיצוני שאני יכול לקחת אותו איתי לכל מקום ולפתוח מצגות באוניברסיטה ולהשתמש בו בכל מקום ובכל מחשב שאני רוצה לפתוח את המסמכים הייתי רוצה גם תוכנות מיוחדות כמו עריכת וידאו ועריכת סאונד תוכנות כמו פוטושופ כדי להתקין במחשב בכדי לערוך ישנם כל מיני מסמכים חשובים שהייתי רוצה לגבות גם בטלפון וגם בדיסק קשיח חיצוני וגם בענן האם אפשר לעשות הכל בשליטה מרחוק הוא שצריך טכנאי עד הבית
נערך לאחרונה: לפני 4 שנים, 2 חודשים ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.06 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242