ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: חיבור רשת ביתית

חיבור רשת ביתית לפני 4 שנים, 2 חודשים #2149

• Jerryadomo
אני רוצה לחבר את הדירה לרשת כבלים ביתית של כבל רשת לכל חדר הדירה מאוד גדולה ואין קליטת wifi טובה בחדרים אני רוצה שבכל חדר יהיה שקע אינטרנט cat6 לצורך מהירות מיטבית יש לי סיב אופטי בבית שתומך עד 1000 מגה וחיבור אלחוטי אני מקבל בערך 30 מגה וגם זה יוצר הרבה קרינה בבית אני רוצה לבטל לגמרי את האלחוטי יש לי ארון תקשורת בבית היא נקודת חשמל כדי לחבר סוויץ הראוטר נמצא בסלון יש כמה טלוויזיות חכמות בחדר יש גם אקס בוקס וגם טלוויזיה וגם מחשב אז גם שם בטח צריך לשים סוויץ כמה עולה כל נקודה בכל חדר והאם זה ניתן להתבצע במהירות
נערך לאחרונה: לפני 4 שנים, 2 חודשים ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.07 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242