ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: שדרוג מחשב שולחני

שדרוג מחשב שולחני לפני 3 שנים, 8 חודשים #37237

• WonIllita
יש לי מחשב שולחני גדול מאוד ישן בן 8 שנים יש שם מונדו שבע מה ששילמתי לווינדוס 8 המחשב לא עובד טוב לא עובד תקין כן אפשר לגלוש כן וזה עזר והוא לא במיטבו הייתי רוצה להחליף לקנות חדש איזה מחשב ממליצים טכנאי יכול להגיע להביא לי מחשב חדש מחפש יום שיהיה לו מערכת סאונד טובה כי אני שומע הרבה מוזיקה מערכת רמקולים לקנות רמקולים amos-17 טוויטרים לשדרג את זה עכבר ומקלדת אלחוטית יש כל מיני דברים שאני רוצה למחשב חדש והיום כרטיס הכל כדי לכבד את הסאונד פתאום ערב מוזיקה וסרטים מחפש לשדרג מחפש לקנות חדש לא אכפת לי כמה יעלה העיקר שיהיה טוב ומהיר
נערך לאחרונה: לפני 3 שנים, 8 חודשים ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.06 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242