ברוכים הבאים, אורח

תיקון מחשב נייד בתל אביב
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: תיקון מחשב נייד בתל אביב

תיקון מחשב נייד בתל אביב לפני 3 שנים, 7 חודשים #37249

• BernardLap
למחשב נייד שלא נדלק של חברת דל אני נמצא בתל אביב אזור צפון העיר רמת אביב גימל אני מחפש טכנאי מחשבים שיבוא לסדר לי את המחשב או שאני יכול להגיע למעבדה המחשב לא נדלק אין נורות שנדלקות ובכלל לא מגיב לשום דבר לפני כמה זמן נשפך נוזלים בשולחן ליד המחשב נכנסו כמה טיפות בצד אבל המחשב עובד מה זה אבל פתאום הוא לא נדלק יכול להיות בגלל הנוזלים יכול להיות שזה בגלל איזה שהוא קצר חשמלי האם מישהו יכול לבוא לנסות לראות האם הבדיקה חינם כמה עולה טכנאי מחשבים ואת כל הקריאות רציתי לבדוק מה אפשר לעשות עם המחשב שהוא לא מגיב יש גם כל מיני תקלות אחרות במחשב אחר המחשב איטי מאוד ויש לי כמה מחשבים בבית אז אם אפשר לבוא לבדוק את כולם במרוכז או שאני יכול להציל את המחשב לטכנאי ואני אקח מקום מחשב אחר
נערך לאחרונה: לפני 3 שנים, 7 חודשים ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.09 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242