ברוכים הבאים, אורח

העברת מידע בין שתי מחשבים
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: העברת מידע בין שתי מחשבים

העברת מידע בין שתי מחשבים לפני 2 שנים, 5 חודשים #37378

• edigale
שלום אני רוצה לראות את כל התוכן להתנהג להעלות את כל התוכן לענן ושתי המחשבים נוספים בבית הסתנכרנו עם החומר הזה שכל פעם שאני עורך את המסמך אז כל המחשבים אירו את העריכה אני יודע שצריך ללחוץ על הסאב וכל פעם שאני אורח אבל אני יודע מה צריך לעשות מחפש טכנאי שיגיע אליי למשרד לראות אם אפשר לטפל בבעיה הזאת אם זה הענן של גוגל מיקרוסופט אוטרבוקס זה לא משנה אני גם מוכן לשלם כל חודש על ענן חוץ מזה הייתי רוצה גם שם הדפסתי שיתופית בין שלושת המחשבים האלו שייק שלושת המחשבים יכול לשלוח להדפסה וגם לקבל זריקות דרך המדפסת הזו שתהיה אחת בשביל שלוש מחשבים עוד דבר שהייתי רוצה לעשות זה ניקיון מדי כמה חודשים לעבור ולנקות אבק נשלף את המחשבים אשמח להצעת מחיר תודה
נערך לאחרונה: לפני 2 שנים, 4 חודשים ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.07 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242