ברוכים הבאים, אורח

פירמוט מחשב נייד אצלי בבית האם זה אפשרי
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: פירמוט מחשב נייד אצלי בבית האם זה אפשרי

פירמוט מחשב נייד אצלי בבית האם זה אפשרי לפני 2 שנים, 5 חודשים #37382

• anacyguv
שלום האם זה אפשרי לפרמט מחשב נייד בבית אני לא יכול להביא את זה למעבדה קצת קשה לי אם יש אפשרות של טכנאי מחשבים לבוא אליי עד הבית אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל שיש שם כל מיני באגים כל מיני וירוסים מעצבנים וגם המחשב מאוד איטי המחשב סך הכל חדש בן שנה אבל כנראה הצטברו שם המון זבל וצריך לנקות ניסיתי לנקות לבד עם התוכנה סי קלינר אבל זה לא כל כך הצליח ועדיין הייתי איתו נשיקה יש במחשב כונן אס אס די אבל אני לא בטוח שזה גורם הבעיה אני חושב שאין להתקין מחדש את windows הכל יסתדר חוץ מזה שום בעיה במקלדת אחד מהכפתורים לפעמים מגיב ולפעמים לא צריך ללחוץ עליו חזק לפני כמה חודשים החתול הדרכה לי על המחשב על האיזור של הכפתורים שהתכוונתי אליהם ועכשיו הכפתורים במגזר אבל יש את הכפתור שאלה אותי אם הוא לא כל כך מגיב ולא צריך לנקות את המקלדת רציתי לעשות זום ספריי לחץ אוויר אבל זה לא הצליח מקווה שתוכל לעזור לי אצלי בבית
נערך לאחרונה: לפני 2 שנים, 5 חודשים ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.06 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242