ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: ייעוץ לרכישת מחשב חדש

ייעוץ לרכישת מחשב חדש לפני 2 שנים, 4 חודשים #37400

• uveqyte
שלום רב אני מחפש טכנאי מחשבים שיתן לי עוץ כמובן בתשלום הרגע בערך שאת מחשב נייד חדש אני עובד עם המחשב הרבה אני מתעסק בעיצוב גרפי אני צריך מחשב חזק נייד עם סוללה ארוכה עם שלוש שנים אחריות שידע לעשות את העבודה שלא יהיו תקלות אשמח אם טכנאי אוכל לחזור אליי לגבי איזה מחשב כדאי לקנות עמד לו הייץ פי או לנובו אסוס שיעזור לי להחליט איזה מחשב שלוש שנים אחריות שטחי יבוא אליי עד הבית היא כל זה יעזור לי לקנות מחשב חדש כדי לתאם את העבודה יחד עם ה גלישה באינטרנט לצרכים אישיים מחפש טכנאי שגם בדוק את הרשת הביתית מה קרה איתה למה היא מאוד טובה כל כך איטיות בגלישה הילדים מסננים שזה איתי אם תוכל לבדוק במחשב של הילדים בבית מכבד כל הצעת מחיר ביי
נערך לאחרונה: לפני 2 שנים, 4 חודשים ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.07 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242