ברוכים הבאים, אורח

החלפת דיסק קשיח לכונן יסודי
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: החלפת דיסק קשיח לכונן יסודי

החלפת דיסק קשיח לכונן יסודי לפני 2 שנים #37456

• aqytiw
יש לי מחשב ישן בין 8:00 בערך אבל אני מאוד אוהב אותו ואני לא רוצה להחליף אותו שמונה שנים יש לי אותו אבל הוא עובד נורא לאט כי הבנתי שיש שם כונן דיסק קשיח מכני אני רוצה להחליף אותו ל כונן אס אס די כי הבנתי שזה מהיר יותר יחד עם זה גם לעשות התקנה מחדש ולפעמים את המערכת הפעלה כי אם יש טעויות בגלל כל מיני וירוסים אז לפתור את הבעיה הזאת אני רוצה לפתוח את המחשב ולהתקין שם אתה כונן דיסק קשיח להחליף ביניהם ומידי פעם גם קיבלתי התראות על חוסר אוורור ויש המחשב הגיע הטמפרטורות גבוהות אם כבר אנחנו פותחים את המחשב אולי עדיף גם לי להסתכל על המאוורר אני מחפש טכנאי מחשבים בפתח תקווה שיבוא לסדר את המחשב אני רוצה לראות את העבודה לראות שהכל עובד אני לא רוצה להשאיר את הרכב מעבדת מחשבים ולחכות עד שיתקנו את זה אני רוצה לראות את העבודה למחשבה זה מאוד חשוב לי
נערך לאחרונה: לפני 2 שנים ע"י admin.

תשובה: החלפת דיסק קשיח לכונן יסודי לפני 1 שנה, 4 חודשים #37492

• admin
  • מנותקים
  • Administrator
, אני יכול לספק לך מאמר קצר על תיקון מחשב נייד. הנה:"תיקון מחשב נייד: המדריך המקיף לתיקון ואחזור מחשבים ניידיםהמחשבים הניידים הפכו לחלק בלתי נפרד מחיינו היומיומיים. בעזרתם, אנו יכולים לעבוד, לימוד ולבצע פעולות שונות בכל מקום ובכל זמן. אך לצערנו, הם גם נחשפים לתקלות ותקריות שונות. במאמר זה, נספק מבט מקיף על תהליך התיקון של מחשב נייד.שלב 1: אבחון הבעיה התהליך מתחיל על ידי אבחון הבעיה. זה יכול לכלול בדיקת חומרה ותוכנה כדי לזהות את המקור האמיתי של התקלה.שלב 2: ניקוי ותחזוקה לעיתים הבעיה נגרמת על ידי לכלוך או אבק. ניקוי יסייע למנוע בעיות נוספות ויכול להביא לשיפור מיידי בביצועי המחשב.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.11 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242