ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: פירמוט מחשבים

פירמוט מחשבים לפני 2 שנים #37457

• idijipapa
שמתי לב לאחרונה שהמחשב נהיה מאוד איתי ויש כל מיני פרסומות כאלה שקופצות זה מציקות אני חושב שזה וירוס ניסיתי להתקין בעצמי תוכנת אנטי וירוס אבל אני לא מצליח לשחרר את הבעיה הזאתי אז רציתי לפרמט את המחשב הבעיה שיש לי כל מיני מסמכים חשובים שהבנתי שברמות מוחק את הכל אז צריך לעשות קודם גיבויים לפני הפירמות וגם ישנם תוכנות מאוד חשובות כמו אופי ותוכנות לצפייה בוידאו כמו בסרטים ככה שאני מחפש טכנאי מחשבים בפתח תקווה כדי לפרמט את המחשב כדי שיעבוד כמו שצריך יש מכונה נפש d&o ספק כוח חדש מדובר על מחשב נייח של מעבד איי אם די ודיסק קשיח סיטי מהיר מאוד המחשב אמור להיות מהיר אבל לא מאוד איטי לכן אני בטוח שאם לפרמט את המחשב יחזור לקדמותו כמו שהיה לפני כל הוירוסים אני נכנס לאתרים רגילים חדשות והיה ביוטיוב אני לא מבין מאיפה נכנס או וירוס אבל אם כבר נכנס אז רציתי למחוק אותו אני לא מצליח עם תוכנות אנטי וירוס ניסיתי תוכנת האיביזה וניסיתי את הכנת הבצק בגרסה החינמית וזה לא הצליח לכן אני מחפש טכנאי מחשבים שמגיע עד הבית כדי לפרמט את המחשב
נערך לאחרונה: לפני 2 שנים ע"י admin.

תשובה: פירמוט מחשבים לפני 1 שנה, 5 חודשים #37491

• admin
  • מנותקים
  • Administrator
SSD קיצור של Solid State Drive. זהו סוג של התקן אחסון המשתמש בזיכרון פלאש לאחסון נתונים. בהשוואה לכונני דיסק קשיח מסורתיים (HDD), כונני SSD מציעים מספר יתרונות, כולל מהירויות
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.18 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242