ברוכים הבאים, אורח

ניקוי תוכנות לא רצויות במחשב
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: ניקוי תוכנות לא רצויות במחשב

ניקוי תוכנות לא רצויות במחשב לפני 1 שנה, 11 חודשים #37476

• utusi
יש לי מחשב נייח בן חמש שנים שיש שם כל מיני תוכנות שאני לא צריך לדעתי זה גורם לעומס כי יש איטיות הייתי רוצה לנקות שם ולסדר לעבור תוכנה תוכנה ולמחוק אני אולי רוצה גם לעשות פירמוט מחשב אולי זה עדיף תהיי כבר חמש שנים שלא עשיתי פרמוט אולי הוצבר זבל יש כל מיני אתרים לקוקיז שנכנסתי בבית החזה יוצר עומס גם הייתי רוצה לשדרג את ההארד דיסק אס אס די 1 טרה וגם להוסיף זיכרון ram אולי זה יעזור הייתי רוצה הצעת מחיר טכנאי מוסמך תודה
נערך לאחרונה: לפני 1 שנה, 9 חודשים ע"י admin.

תשובה: ניקוי תוכנות לא רצויות במחשב לפני 1 שנה, 6 חודשים #37487

• admin
  • מנותקים
  • Administrator
ניקוי תוכנות לא רצויות ממחשב יכול לעזור לשפר את הביצועים שלה ולפנות שטח אחסון. הנה כמה צעדים שתוכל לנקוט כדי להסיר תוכנות לא רצויות מהמחשב שלך:

1. הסרת תוכניות: עבור ללוח הבקרה ב-Windows או לתיקיית האפליקציות ב-Mac וחפש את רשימת התוכניות המותקנות. זהה את כל התוכניות שאינך צריך עוד או משתמש בהן והסר אותן. כדי להסיר תוכנית, פשוט בחר אותה ולחץ על כפתור "הסר".

2. השתמש במסירת התקנה של תוכנה: ישנן מספר תוכנות להסרת התקנה של צד שלישי שיכולות לעזור לך להסיר תוכניות לא רצויות מהמחשב שלך. תוכניות אלה יכולות גם לסייע בהסרת כל שאריות של קבצים או ערכי רישום שעלולים להישאר מאחור לאחר הסרת התקנה של תוכנית.

3. הסר תוספי דפדפן: הרחבות דפדפן יכולות להאט את המחשב שלך ולסכן את הפרטיות שלך. עבור להגדרות הדפדפן שלך וחפש את רשימת ההרחבות המותקנות. זהה את כל התוספים שאתה כבר לא צריך או משתמש בהם והסר אותם.

4. השבת את תוכניות האתחול: חלק מהתוכניות מוגדרות לפעול באופן אוטומטי בעת הפעלת המחשב, מה שעלול להאט את תהליך האתחול. עבור אל מנהל המשימות ב-Windows או ל-Activity Monitor ב-Mac וחפש את רשימת תוכניות האתחול. השבת את כל התוכניות שאינך צריך להפעיל בעת ההפעלה.

5. השתמש בתוכנת אנטי וירוס: לפעמים תוכנות לא רצויות יכולות להיות זדוניות ועלולות לפגוע באבטחת המחשב שלך. השתמש בתוכנת אנטי-וירוס כדי לסרוק את המחשב שלך לאיתור וירוסים או תוכנות זדוניות ולהסיר אותם.

על ידי ביצוע שלבים אלה, תוכל לנקות תוכנות לא רצויות מהמחשב ולשפר את הביצועים
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.11 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242