ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: חידוש מחשב ישן

חידוש מחשב ישן לפני 1 שנה, 11 חודשים #37478

• ocucuqi
יש לי מחשב ישן שאני רוצה לחדש אותו ולהפוך אותו ליותר מהיר שמעתי שיש אפשרות להתקין הארד דיסק אס אס די שהופך את המחשב ליותר מהיר זה הרדיסק יותר מהיר וגם להגדיל את הזיכרון רם מדובר במחשב גרשון בין 10 שנים לפטופ של חברת דל שאני מאוד אוהב אותו ואני לא רוצה להחליף אותו כל החומר שלי נמצא שם כל המסמכים ותמונות ותוכנות מיוחדות קצת הייתי רוצה לעשות ב ושידרוגים האם יש מעבדת מחשבים בתל אביב או טכנאי מחשבים עד הבית שאני יכול לקבל הצעת מחיר
נערך לאחרונה: לפני 1 שנה, 9 חודשים ע"י admin.

תשובה: חידוש מחשב ישן לפני 1 שנה, 6 חודשים #37486

• admin
  • מנותקים
  • Administrator
שיפוץ מחשב ישן יכול להיות דרך מצוינת להאריך את תוחלת החיים שלו ולשפר את הביצועים שלו. הנה כמה צעדים שתוכל לנקוט כדי לשפץ מחשב ישן:

1. נקה את החומרה: עם הזמן, אבק ופסולת עלולים להצטבר בתוך המחשב, מה שעלול לגרום להתחממות יתר ולהאטה. פתח את מארז המחשב והשתמש באוויר דחוס או במברשת רכה כדי לנקות אבק או פסולת.

2. שדרוג החומרה: שדרוג החומרה יכול לשפר משמעותית את הביצועים של מחשב ישן. שקול לשדרג את זיכרון ה-RAM, הכונן הקשיח או הכרטיס הגרפי כדי לשפר את המהירות ויכולת האחסון של המחשב.

3. התקן מחדש את מערכת ההפעלה: התקנה מחדש של מערכת ההפעלה יכולה לסייע בהסרת תוכנות זדוניות או וירוסים שעלולים להאט את המחשב. זה גם יכול לעזור לשפר את הביצועים על ידי הסרת תוכניות וקבצים מיותרים.

4. התקנת עדכונים ומנהלי התקנים: התקנת העדכונים ומנהלי ההתקן העדכניים ביותר יכולה לעזור לשפר את היציבות והביצועים של המחשב. הקפד להוריד ולהתקין את העדכונים האחרונים עבור מערכת ההפעלה, מנהלי ההתקן והתוכנה.

5. ייעל את ההגדרות: התאמת הגדרות המחשב יכולה לעזור לשפר את הביצועים שלו. לדוגמה, אתה יכול להשבית את כל תוכניות האתחול המיותרות, להתאים את האפקטים החזותיים כדי לשפר את המהירות ולהתאים את הגדרות החשמל כדי לחסוך באנרגיה
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.10 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242