ברוכים הבאים, אורח

מחפש העברת מידע בין מחשבים
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מחפש העברת מידע בין מחשבים

מחפש העברת מידע בין מחשבים לפני 2 שנים, 2 חודשים #37481

• iwosac
יש לי שני מחשבים שאני רוצה לסנכרן ביניהם שיעבדו ביחד שיגעו אחד את השני אני מחפש טכנאי מחשבים מקצועי שמגיע עד הבית גיבוי מידע על העברת נתונים ניקוי וירוסים רשת אלחוטית איטית ועוד כל מיני עבודות שיש לעשות עם שני מחשבים בבית שהם בעצם כמו משרד קטן מכל מיני בעיות אני מחפש טכנאי מחשבים בתל אביב שיבוא לסדר לי את זה או שאני יכול להגיע למעבדת מחשבים עם מחשב אחד נראה מה יהיה תלוי בהצעת מחיר
נערך לאחרונה: לפני 2 שנים ע"י admin.

תשובה: מחפש העברת מידע בין מחשבים לפני 1 שנה, 9 חודשים #37484

• admin
  • מנותקים
  • Administrator
עיצוב מחשב מתייחס לתהליך של מחיקת כל הנתונים בהתקן אחסון, כגון כונן קשיח, והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתוכנה מאפס. זה נעשה לעתים קרובות כדי לשפר את הביצועים של מחשב או כדי להסיר וירוסים או תוכנות זדוניות.

לפני פירמוט המחשב, חשוב לגבות את כל הקבצים והנתונים החשובים שברצונך לשמור. לאחר השלמת תהליך העיצוב, כל הנתונים במחשב יימחקו ולא ניתן לשחזר אותם.

כדי לאתחל מחשב, תצטרך לאתחל מ-USB הניתן לאתחול או מ-CD/DVD המכילים את קבצי ההתקנה של מערכת ההפעלה. לאחר מכן, עקוב אחר ההנחיות כדי לאתחל את הכונן הקשיח ולהתקין את מערכת ההפעלה והתוכנה. חשוב לעקוב אחר ההוראות בקפידה ולוודא שיש לך את הדרייברים ורישיונות התוכנה הדרושים לפני שמתחילים בתהליך
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.27 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242