ברוכים הבאים, אורח

גיבוי מסמכים חשובים בענן ובדיסק חיצוני
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: גיבוי מסמכים חשובים בענן ובדיסק חיצוני

גיבוי מסמכים חשובים בענן ובדיסק חיצוני לפני 1 שנה, 11 חודשים #37581

• Minnieneund
  • מנותקים
  • Fresh Boarder
יש לי כל מיני מסמכים חשובים שאני רוצה לגבות אותם בענן כי פעם גיביתי על דיסק און קי ועל דיסק און קי התקלקל ואז כל המסמכים נעלמו אני לא רוצה שזה יקרה שוב אז אני רוצה לגבות את זה בענן קניתי שטח בשכירות מגוגל דרייב שאני משלם להם כל חודש וזה אומר לי שהוא שומר 200 ג'יגה ונכנסתי לדרייב ואני רואה שיש לי הרבה מקום אז אני רוצה פשוט להעלות את כל המסמכים החשובים לענן ואני גם רוצה שהוא יעשה את זה בצורה אוטומטית אז אני מחפש טכנאי מחשבים שמכיר טוב את גוגל דרייב וגם את דרופבוקס כדי לעשות גיבויים אוטומטיים בענן ובמקביל יש לי גם הרד דיסק חיצוני אז אני רוצה לעשות כמה גיבויים כדי שזה לא יקרה שוב
נערך לאחרונה: לפני 3 ימים, 8 שעות ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.18 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242