ברוכים הבאים, אורח

החלפת מסך ממחשב נייד מסך שבור
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: החלפת מסך ממחשב נייד מסך שבור

החלפת מסך ממחשב נייד מסך שבור לפני 1 שנה #37629

• tonyasaJumup
  • מנותקים
  • Fresh Boarder
מחשב נייד של חברת לנובו נשבר לי המסך יש שבר באמצע המסך והמסך מרצד אם אני מחבר את המחשב בכבל hdmi למסך טלוויזיה רואים מצויין אבל המסך הפנימי של המחשב הנייד שבור ולא רואים כלום אשמח להצעת מחיר למסך חדש וגם שהמחשב נפל וקיבל מכה גם נשברו הציריות והפלסטיקים ככה שאי אפשר לפתוח ולסגור אותו אז אני צריך גם לתקן את המסך וגם לתקן את השברים שנוצרו מדובר במחשב נייד של לנובו מחשב בן שלוש אני צריך הצעת מחיר כדי לחשוב האם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לתקן את הקיים מה הכי כדאי סוללה נגמרת מהר ההארד דיסק מלא כל פעם שאני רוצה לשמור משהו הוא מתריע שההרד דיסק מלא ניסיתי להעביר את החומרים ברמת העתק הדבק לכונן חיצוני אבל עדיין מראה שהכונן c מלא צריך עזרה בניקוי כונן c אולי לפרמט את המחשב הצעת מחיר להכל תיקון מסך שירות מחשב תיקון הפלסטיקה שבורה אם זה מעל 1000 שקל אולי לא כדאי לי לתקן ואני מעדיף לקנות מחשב נייד חדש
נערך לאחרונה: לפני 7 חודשים, 2 שבועות ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.11 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242