ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: התקנת רשת ביתית

התקנת רשת ביתית לפני 11 חודשים #37632

• tonyasaJumup
  • מנותקים
  • Fresh Boarder
אני רוצה להתקין רשת אינטרנט ביתית שבכל חדר יהיה שקע אינטרנט צריך לעשות השחלות הבנתי של כבל רשת בכל הבית הדירה החדשה והקבלן השאיר חוטים חוטי השחלה הוא לא שם שם כבלים של אינטרנט הייתי רוצה להשחיל בתוך הקירות בצורה אסתטית שלא ירו כבלים ולעשות צ'ק לאינטרנט במיוחד בחדר ממד רציתי הצעת מחיר מדובר על חמישה חדרים בכל חדר יש מחשב יש לי מהירות גלישה אלף מגה אבל גלישה מאוד איטית בכמה מהחדרים הראוטר נמצא בסלון ויש ארון תקשורת איפה שארון חשמל הייתי רוצה לחבר את כל הכבלים בכבל אינטרנט קאט שש ולבדוק שבכל חדר באמת מקבל אלף מגה מחיר וחיבור תשתית רשת קווית בבית וגם יש כמה מהמחשבים שעובדים לא טוב לדוגמא המחשב גיימינג של הילד מקרטע לו במשחקים והוא מתלונן על זה רציתי לעשות שדרוג לחומרה שם לכרטיס מסך אולי גם שדרוג כמות הזיכרון יש לו 16 ג'יגה ראם אולי אפשר להעלות את זה ל-32 ג'יגה ראם ובשאר החדרים יש לפטופים ככה שלא ניתן לשדרג כל כך אבל עדיין אולי לעשות פירמוט מחשב כי גם סובלים מאיתיות בגלישה אולי זה בכלל קשור לזה שהראוטר חלש
נערך לאחרונה: לפני 5 חודשים, 2 שבועות ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.09 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242