ברוכים הבאים, אורח

מחפשת תיקון מחשב בתל אביב
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מחפשת תיקון מחשב בתל אביב

מחפשת תיקון מחשב בתל אביב לפני 3 שנים, 10 חודשים #4112

• Aldentund
אני גרה בתל אביב ויש לי מחשב נייד מאוד ישן בין שש או שבע שנים הוא מאוד איתי ואני רוצה לשדרג אותו או להוציא ממנו את כל החומר ולקנות מחשב חדש מה אפשר לעשות איזה מותג מחשבים ניידים מעדיף אני מחפשת מחשב עד 3000 שקל גם מחפשת לעשות מדפסת אלחוטית ברשת ביתית קווית שכל הבית יגלוש עם כבלים מחפשת לעשות כבלים בכל חדר של יש לי אינטרנט מהיר של 1000 מגה מחפשת לעשות חיבור גם אינטרנט מהיר לאקס בוקס ולחבר מחשבים לטלוויזיה וגם לחבר את הטלפונים לא טוב רשת אינטרנט אלחוטית רציתי לעשות את כל הזיכרון הזה בבית בין כל המחשבים כי יש לי ארבעה ילדים וכולם משתמשים במחשבים יש מחשבים נייחים מחשבים ניידים
נערך לאחרונה: לפני 3 שנים, 10 חודשים ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.07 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242