ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מחשב נייח לא נדלק

מחשב נייח לא נדלק לפני 3 שנים, 10 חודשים #4114

• KeganSype
עכשיו בחורף האחרון הייתה סופה שהיה לי הפסקת חשמל והמחשב הפסיק לעבוד היה קצת ריח של שרוף יוצא ממנו ומה זה לא נדלק אני בטוח שזה הספק כוח רציתי לשאול כמה עולה להחליף ספק כוח וכמה עולה אולי לשפץ אותו יש לי במחשב כרטיס מסך מיוחד הספק כוח מתחבר אליו עם 8 פינים ואני רוצה להחליף את הכרטיס מסך אולי לשדרג אותו לכרטיס מסך יותר מקצועי מחפש להחליף כמובן התעסוקה כוח אולי להוסיף זיכרון 8 גיגה ל 32 ג׳יגה אתה מאבד הבנתי שאי אפשר לשדרג להשאיר אותו ככה אני איתי רוצה להאמין שכל הדברים האלו הלכו איתי למחשב הבא שיבוא אחר כך המחשב הזה הוא בן שמונה בערך אבל הוא מגיב טוב הוא מקשיב נאמן הוא אף פעם לא קבעה לי ואני חושב שהגיע הזמן לסדר אותו ולטפל בו כמה זה אמור לעלות כמה עולה שטכנאי יגיע לבית בתל אביב מחפש טכנאים מחשבים מקצועי
נערך לאחרונה: לפני 3 שנים, 10 חודשים ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.06 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242