ברוכים הבאים, אורח

שידרוג לכונן קשיח יותר גדול
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: שידרוג לכונן קשיח יותר גדול

שידרוג לכונן קשיח יותר גדול לפני 2 שנים, 2 חודשים #37532

• AlbertClolo
  • מנותקים
  • Fresh Boarder
יש לי מחשב נייד מאוד ישן שיש שם כונן קשיח של 250 ג'יגה והוא כל הזמן מתמלא ואני כל הזמן מוצא את עצמי מסדר מקום ומפנה מקום ומוחק דברים וזה לא נוח לעבוד ככה אני לא רוצה להחליף למחשב חדש כי ראיתי שמחשבים חדשים נמכרים בזול ויש שם הארד דיסק של 1000 ג'יגה אבל אני אוהב את המחשב שלי הוא משרת אותי ואני לא רואה את עצמי עכשיו נכנס לעוד הוצאה אולי אפשר לפתוח אותו ולהוציא את הדיסק הקשיח ולהתקין במקומו דיסק קשיח אחר בגודל של p41 טרה משהו כזה וגם להתקין את המערכת הפעלה מחדש ולהעביר את כל המידע לפני בקיצור אני רוצה לעשות טיפול 10000 למחשב הנייד אשמח לטכנאי מחשבים בתל אביב שיכול לבוא לעשות איתי את העבודה ביחד בבית כי אני קצת לא יכול להשאיר את המחשב במעבדת מחשבים בתל אביב אני חייב להיות נוכח בטיפול של המחשב כי החומר שם מאוד חשוב ואני לא יכול שזה יעלם לי
נערך לאחרונה: לפני 3 שבועות, 1 יום ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.13 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242