ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: פירמוט מחשב נייד

פירמוט מחשב נייד לפני 1 שנה #37635

• LeoFreskos
  • מנותקים
  • Fresh Boarder
אני רוצה לפרמט מחשב נייד בגלל שהמחשב עובד בצורה מאוד לא תקינה הוא מאוד איטי ויש בעיות בגלישה ובפתיחת מסמכים לוקח הרבה זמן עד שהמחשב עולה שמדליקים אותו וגם יש בעיות בכל תוכנה שאני רוצה להתקין כמו אופיס וורד אקסל פאוור פוינט וגם המיילים לא נכנסים טוב מהטלפון הכל עובד תקין אבל מהמחשב הכל זז לאט הייתי רוצה שטכנאי מחשבים בתל אביב יגיע עד הבית לפרמט את המחשב אני חושב שיש לי וירוסים או שהמחשב מאוד עמוס המחשב גם מתחמם בנוסף לכך ואבטריה מחזיקה אולי שעה שעתיים ואז המחשב כבד וצריך להטעין אותו ולוקח הרבה זמן בהטענה המחשב של חברת לנובו קניתי אותו לפני שלוש שנים הוא עבד טוב אבל פתאום התחיל לעשות בעיות קיבלתי אותו עם ווינדוס 10 אבל עכשיו אני עם ווינדוס 11 זה עשה שדרוג לבד מאז השידרוג הוא לא עובד תקין המחשב
נערך לאחרונה: לפני 7 חודשים, 2 שבועות ע"י admin.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.08 שניות

טכנאי מחשבים תל אביב

מעבדת מחשבים בתל אביב שולחת טכנאי מחשבים עד בית הלקוח. טכנאי מחשבים ברמת גן פעיל גם בערים גבעתיים, תל אביב יפו נייד 052-3994242

תיקון מחשב נייד

במקרה של תקלת לוח אם יבוצע במעבדת מחשבים עם משלוח חינם בשירות מהיר מהיום להיום. החלפת מסכים וצירים שבורים, תיקון קונקטור חשמל, מטענים וסוללות מקוריים, ניקוי מאוורר, החלפת דיסק קשיח, שדרוגי זיכרון, תוכנה ועוד

מעבדת מחשבים בתל אביב

טכנאי מחשבים מגיע עד בית הלקוח בשירות מיוחד של בדיקת מחשב חינם ואוסף את המחשב למעבדת מחשבים ואחרי כמה שעות תנתן תשובה על מהות התקלה והצעת מחיר! נייד 0523994242